• Gårda_1

 

Medlemmar i Gårda företagarförening får 10% rabatt på Dietistboxen

Visste du att du kan spara mer än 100 000 kr/ år över fyra år genom att få din personal att göra väldigt små enkla förändringar i kosten. Givetvis vinner också personalen på detta som blir friskare, piggare och gladare både på jobbet och privat. Detta hjälper Dietistboxen till med

Dietistboxen är en godkänd friskvårdstjänst vilket innebär att kostnaden för Dietistboxen är avdragsgill. Vid köp av Dietistboxen till personalen på ditt företag hjälper vi även till med det administrativa så som att posta ut en Dietistbox till varje anställd, kontakter och frågor med personalen med mycket mera vilket innebär en minimal belastning för HR avdelningen. Vi ordnar även föreläsningar och vid större beställningar ingår det så klart i priset.

För egenföretagare är Dietistboxen en hälsoförbyggande vård som faktiskt är en avdragsgill kostnad även för egenföretagaren.

En Dietistbox till en person kostar 475 kr inklusive moms och frakt före avdragen rabatt. Inga andra kostnader tillkommer.

Om du är medlem i Gårda Företagarförening och vill beställa direkt så maila uppgifter om företaget, kontaktperson och antal Dietistboxar du vill beställa till info@dietistboxen.se så postar vi till dig tillsammans med en faktura. Kontakta annars oss för frågor, mötesbokning eller för att få en offert på 076 416 53 01 eller info@dietistboxen.se. Du kan också läsa mer på www.dietistboxen.se